Επιδόματα & Βοηθήματα της Πολιτείας

Στα άρθρα μας πιο κάτω μοιραζόμαστε νέα και πληροφορίες για τις αιτήσεις σας για τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, όπως το Ε.Ε.Ε. (Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα), το Επίδομα Στέγασης, το επίδομα Γέννας, κτλ αλλά και νέα για το ΤΕΒΑ (τρόφιμα) που διαχειρίζεται ο Δήμος Βόλου

Καλησπέρα, ακολουθεί ενημέρωση για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και το Επίδομα Στέγασης. Παρακαλούμε θερμά για την ενημέρωση όλων των υπαλλήλων που υποδέχονται και καταχωρούν αιτήσεις και που ενδεχομένως δεν περιλαμβάνονται στη συγκεκριμένη λίστα παραληπτών ή δεν λαμβάνουν τα μηνύματα.

Εκτενής αναφορά έγινε στο πρόγραμμα για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) σήμερα Δευτέρα από την αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, το οποίο αφορά ανθρώπους ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας”, σημείωσε η κ.Φωτίου και υπογράμμισε ότι “πρόκειται για μια πλατφόρμα που ανοίγει την 1η Φεβρουαρίου αλλά δεν κλείνει ποτέ και από όπου μπορούν να ωφεληθούν περισσότεροι από 700.000 συμπολίτες μας”.