Rounded square transparent KEN KOINOT Rounded square transparent Par ROMA Rounded square transparent HOTSPOTS 2 Rounded square transparent JoBC Rounded square transparent XENONAS AST Rounded square transparent KDAP MEA Rounded square transparent KDHF AMEA Rounded square transparent KHFH
 Κεντρική δομή υποδοχής  2 Παραρτήματα Ρομά  Δομή υποδοχής  Κέντρο Απασχόλησης  Ξενώνας Αστέγων  2 Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

 Κέντρο Διημέρευσης

 3 δομές ΚΗΦΗ

Κεντρο Διημερευσης ΑμεΑ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε συνάντηση δικτύωσης της κοινωνικής λειτουργού του Κέντρου Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, το οποίο είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2021-2027, με την κοινωνική λειτουργό της Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου Αλτσχάιμερ , κα Σουσουρή Μάγδα.

Σκοπός της συνάντησης, αποτέλεσε η ενημέρωση για την λειτουργία των δυο δομών και η ανταλλαγή ενημερωτικού υλικού για τους τρόπους παρέμβασης σε άτομα που διαγιγνώσκονται με άνοια τύπου Αλτσχάιμερ κατά το πρώιμο στάδιο της νόσου.

  • Παράλληλα συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας προς όφελος των ατόμων με αναπηρίες και η πραγματοποίηση μελλοντικών δράσεων. 
  • Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν περιπτώσεις ατόμων που παρακολουθούν το πρόγραμμα του Κέντρου Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ και χρήζουν να παρακολουθήσουν κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχονται στη Μονάδα  Αλτσχάιμερ.

Με γνώμονα τις παραπάνω αναφορές, η συνεργασία των δυο δομών , κρίνεται ιδιαίτερα, σημαντική, ώστε να επιδιώκεται η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων που χρήζουν υποστηρικτικών υπηρεσιών.

ΚΔΗΦ ΑμεΑ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου,

Λήμνου 12 με Ελασσόνος στα Παλαιά Βόλου.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210-31860 ή μέσω email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..




ΠΡΑΞΗ: Επιχορήγηση ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ για τη συνέχιση λειτουργίας ΚΔΗΦ ΑμεΑ Βόλου

Αρ. ΟΠΣ 6003252

 

Λιστα Αρθρων του ΚΔΗΦ-ΑΜΕΑ