Κεντρα Δημ. Απασχολησης για Παιδιά με Αναπηρια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την έκθεση με τίτλο «’Ενα οικοσύστημα από…. Σκουπίδια» στο θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, επισκέφτηκε το ΚΔΑΠμεΑ Βόλου.

Οι ωφελούμενοι της δομής ξεναγήθηκαν στην έκθεση, εντυπωσιάστηκαν από την κατασκευή των εκθεμάτων (όλα από «άχρηστα» υλικά), παρακολούθησαν βίντεο με θέματα ανακύκλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος και μαζί με μαθητές ενός γυμνασίου, συμμετείχαν σε συζήτηση με το ερώτημα – προβληματισμό «Είναι ο άνθρωπος ισότιμο μέρος του περιβάλλοντος, είναι ανώτερος ή κυρίαρχος,

ή το περιβάλλον έχει τη δική του ευταξία και οφείλουμε να τη σεβόμαστε;

Το ΚΔΑΠμεΑ Βόλου προσφέρει τμήματα δημιουργικής απασχόλησης σε άτομα με διαγνωσμένη αναπηρία.

Οι δράσεις της δομής ΚΔΑΠμεΑ της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου υποστηρίζονται από την Προέδρο του ΔΣ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ κα Σοφία Χάλαρη, η οποία ενθαρρύνει όλες τις δραστηριότητες που εφαρμόζονται προς όφελος των παιδιών.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες είναι συγχρηματοδοτούμενες δομές από την Ε.Ε. και την Ελλάδα, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027 της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» στο Ε.Π. «Βιώσιμη Ανάπτυξη για όλους».

 

2023 06 02 KDAPMEA VOLOU Perivallon 1  2023 06 02 KDAPMEA VOLOU Perivallon 2

 

ESPA2021 27 EETAA

Banner Kdap EETAA 23 24

Official Facebook Logo

Περιοδική Έκδοση για Παιδιά

Official Facebook Logo

Κατεβάστε τον οδηγό του ΚΕΘΙ για την Εξωσχολική Απασχόληση

Epidomata OPEKA icon

Εάν είσαι άνεργη/άνεργος και αναζητάς εργασία αλλά δεν ξέρεις πως, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Job Center Βόλου. Οι υπηρεσίες είνναι δωρεάν. Εδώ μπορείς να φτιάξεις το βιογραφικό σου, να μάθεις πως να διαχειριστείς της στιγμή της συνέντευξης, να ψάξεις μαζί με το σύμβουλο για τη θέση εργασίας που σου ταιριάζει, ή να κάνεις επαγγελματικά τεστ δεξιοτήτων εντελώς δωρεάν