Κεντρα Δημ. Απασχολησης για Παιδιά με Αναπηρια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το εργαστήρι Κεραμικής του ΚΔΑΠμεΑ Βόλου συμμετέχει με δημιουργίες του στην διαδικτυακή έκθεση της amaka με θέμα «Μάσκες». Η Τέχνη και η συμμετοχή στον Πολιτισμό είναι πανανθρώπινο δικαίωμα και κάθε άνθρωπος είναι εγγενώς δημιουργικός. Το πρόγραμμα Art Uncut και οι Μουσειοσκευές, προσκάλεσαν άτομα από όλη την Ελλάδα να δημιουργήσουν έργα με θέμα «Μάσκες».


Οι μάσκες υπάρχουν από την αρχαιότητα και έχουν χρησιμοποιηθεί σε τελετές, τραγωδίες και στην αφήγηση. Μπορεί να έχουν διαφορετική σημασία για τον καθένα όπως απόκρυψη, προστασία, μεταμφίεση ή ακόμα ομορφιά και άλλα πολλά που οι εμπειρίες και το περιβάλλον μας τις έχουν νοηματοδοτήσει.

  • Τα έργα εκτίθενται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της amaka δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να επικοινωνήσουν μέσω της Τέχνης με τον υπόλοιπο κόσμο.
  • Το ΚΔΑΠμεΑ Βόλου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε. και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027 και τελικό ανάδοχο την Ε.Ε.Τ.Α.Α.

 

2022 12 20 KDAP MEA Mouseioskeves

 

ESPA2021 27 EETAA

Banner Kdap EETAA 23 24

Official Facebook Logo

Περιοδική Έκδοση για Παιδιά

Official Facebook Logo

Κατεβάστε τον οδηγό του ΚΕΘΙ για την Εξωσχολική Απασχόληση

Epidomata OPEKA icon

Εάν είσαι άνεργη/άνεργος και αναζητάς εργασία αλλά δεν ξέρεις πως, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Job Center Βόλου. Οι υπηρεσίες είνναι δωρεάν. Εδώ μπορείς να φτιάξεις το βιογραφικό σου, να μάθεις πως να διαχειριστείς της στιγμή της συνέντευξης, να ψάξεις μαζί με το σύμβουλο για τη θέση εργασίας που σου ταιριάζει, ή να κάνεις επαγγελματικά τεστ δεξιοτήτων εντελώς δωρεάν